Festlokaler du ikke finner maken til


Storslått - eller rustikt og intimt

Jubileum, festmiddag, banketter, vårfest, oktoberfest, runde dager, konfirmasjon, bryllup, uformelle samlinger, julebord, 30-40-50-60 årsdager med mer.

- Et godt kjøkken og lokaler du ikke finner maken til skaper en god ramme for den store dagen.

Se beskrivelse av Brygghusets festlokaler nedenfor. Ønsker du å skape et annerledes og ekstra unikt arrangement? Vi samarbeider gjerne med deg eller med din profesjonelle eventarrangør.


Bryllup hos oss

Vi bidrar svært gjerne til å skape en minnerik aften med topp mat og flott oppdekking i storslåtte Hansasalen eller i et av våre andre, hyggelige rom.

Nyt dagen mens vi står for lokalene, maten og serveringen.

Dersom dere ønsker hjelp til planleggingen av hele eller deler av bryllupet kan vi anbefale www.bryllupspakken.no


Nyhet! Hansasalen er forbedret

Den storslåtte Hansasalen blitt enda triveligere og flottere! Siden 2014 har vi tatt i bruk Hansasalens nye bar og danseparkett. Det er montert akustikkforbedrende og lunende tekstiler på vegger og gulv. Ta turen innom, bestill gjerne visning hos daglig leder Øyvind Kvalheim på oyvind@ght.no  

 

WALDEMARS - restaurant og mikrobryggeri består av ulike rom og vi kan ta i mot bestillinger fra 10 personer til maks 120 for dette lokalet. Det er populært å ha stedet som minglebar etter at andre arrangementer og fellesprogrammer på huset er avsluttet. Egen bar/pub.

HANSASALEN - Brygghusets store festsal er et av Bergens mest ærverdige selskapslokaler. Dekorasjonen - den monumentale “Peer Gynt”-fresken av Alf Rolfsen, og arkitekturen skaper en flott ramme for 40 til 200 gjester. Salen har spesialdesignet bar, danseparkett, nye lysekroner og akustikkforbedrende tekstiler på vegger og gulv.

HUMLEKJELLEREN - har et intimt og rustikk miljø med hvitmalte murhvelvinger og “bierstube”-stemning. Her finner du egen bar og musikkanlegg og er tilbaketrukket slik at det gir en avslappende følelse av å “være for seg selv”. Skal du holde selskap for mellom 20 og 60 gjester – og er på utkikk etter noe annerledes, men likevel avslappet – så er Humlekjelleren midt i blinken.

   

VETERANBILMUSEET - Blant Hansas 100 år gamle veteranbiler er det populært å ha apertif og mottagelser. Her arrangerer vi ølsmaking og mindre selskaper. Passer for inntil 40.

NYHET: I dette rommet har vi nå innredet egen bar og ølskole for inntil 26.