Vær for deg selv i unike omgivelser

Nyt den gode maten fra vårt eminente kjøkken sammen med ekte, lokalt håndverk fra bryggermesteren

Finn det lokalet du lønsker å leie og last ned din aktuelle meny, eller ring oss på 55 31 19 50 for hjelp til å velge. Velg gjerne en av våre "signaturmenyer" som kjøkkensjefen og bryggermesteren har samarbeidet om. Signaturmeny, tre retter koster kr 525.

Brygghusets signaturmeny

Ølaperitif - liten ølsmaking eller ølskole

En god icebreaker og en kort velkomstintroduksjon til Brygghusets historie kan du få sammen med vår øl-aperitif der vi gir deg et brett med fire smaker av vårt mikrobrygg. En av våre øleksperter leder forsamlingen i en mini ølsmaking med gjestene for kr 200  per person. Uten historiefortelling koster et brett med fire smaker av stedets mikrobrygg kr 150.

Ølsmakingsmeny/aperitif


For grupper opp til 26 personer kan vi også tilby vår Hansa-sertifiserte ølskole som er en underholdende introduksjon til ølfaget med smaking av 8 ulike typer øl. Den tar 1 - 1,5 time og koster kr 365 per person.

Brygghusets ølskole

Oktoberfest

Et bedre sted for en hyggelig og uformell oktoberfest finner du trolig ikke. Vårt lokale og virkelig dyktige Årstad Tyrolerorkester kan bestilles for underholdning. Bryggermesterens håndverk samt et stort utvalg spesialøl, vin og andre forfriskninger får du i Waldemars bar. Oktoberfestbuffet får du fra kr 410.

Oktoberfest

Runde dager, konfirmasjon, bryllup, doktorgradsmiddager

Private fester, vennelag, utdrikningslag.

Brygghusets signaturmeny

Selskapsmeny

Tradisjonell-meny 

Vårfest, sommerfest, blåtur

Det er god adkomst med busser. Unn deg en god aften på Kalfaret Brygghus avslappende, uformelle og hyggelige lokaler. En tapasbuffet får du fra kr 395 og full middag, tapas fra kr 475. Brygghusets treretters signaturmeny, et spennende øl-i-mat konsept, kr 525.

Tapasmeny

Julebord

- Fint å være helt for seg selv i eget lokale. Stemningsfullt og intimt. Dans i eget lokale eller i Waldemars. Nydelig med julemat og ekte julebrygg - Brygghusets egenproduserte juleøl. Bestill gjerne bord for mindre grupper i Waldemars. Toretters julemiddag fra kr 395 og julebuffet fra kr 565.

Julemeny

Drikkepakke jul