Det beste fra havet!

- Kampanje på selskapsmeny vinter 2017 fra kr. 495 (januar-mars)

Kjære gjest,

Vinteren er her, og sesongen for våre eminente skalldyr er på sitt beste. Her vil vi tilby deg lokale og regionale råvarer av beste kvalitet og smak, servert med tilbehør som løfter rettene til en smaksopplevelse du vil huske lenge.

Velkommen til oss.

Kampanjemeny vinter 2017

KAMSKJELL
fra Hitra og sjøkreps fra
Hjeltefjorden servert
i kremet blåskjellsaus
med fennikel og dill.
Hjemmebakt brød og
pisket smør

KVEITE
Grillet kveite fra
Slantevika servert med
sprø jordskokk, grønnkål,
morkelglace & mandelpotetpurè

VINTERPÆRE
Clara Friis Vinterpære
fra Hardanger kokt med
tahiti vanilje servert med
salt karamell, kokosis &
mørk sjokoladedelice

Menypris kr. 495,- (januar - mars)
Vinpakke 1 kr. 295,- Vinpakke 2 kr. 345,- Vinpakke 3 kr. 445,-
Samlet pakkepris fra kr. 790,-

Last ned menyen her.

Vi anbefaler

Ølaperitif med et brett av fire sorter mikrobrygg og en kort smaking og presentasjon av Brygghuset, kr 200.

Informasjon og bestilling:

For bestilling, kontakt Kalfaret Brygghus ved restaurantsjef, Øyvind Kvalheim: oyvind@grandterminus.no mobil 938 49 997

Alternativ kontakt: Bookingavdelingen ved post@kalfaretbrygghus.no telefon 55 31 19 50

Rimelig overnatting på Augustin og Grand Terminus!

Vintersalg i januar - mars. Kr. 777,- for dobbeltrom med frokost. 

Prisen gjelder på utvalgte datoer i januar - mars, for et begrenest antall rom. Prisen kan kun bestilles direkte på våre hjemmesider. Reservasjonen må betales ved bestilling og kan ikke endres, avbestilles eller refunderes.

Finn de beste prisene på vår priskalender og bestill her!