Kalfaret Brygghus Ølskole

Det er for tiden ingen planlagte ølskoler.


Har dere ikke tid til en hel ølskole?

- Da tilbyr vi dere en ølaperitif med et brett av fire sorter mikrobrygg og en kort smaking og presentasjon av Brygghuset, kr 200.

Underholdende om faget og historien

Egner seg for: Vennelag, kundetreff, ut med jobben, team building, - gir deg en oversikt og introduksjon til faget.

Velkommen til Brygghusets ølskole med Hansa - sertifiserte ølskoleverter. Unn deg ca. 1-1,5 time medunderholdende og lærerik informasjon om ulike øltyper, generelt om brygging og Hansas unike historie på Kalfaret. Smak på åtte ulike sorter i nytt skolerom i et autentisk bryggerimiljø i full drift, mellom Hansas historiske vogner og veteranbiler. Stedet har topp AV-utstyr og egen bar hvor du lærer å tappe selv rett fra kranen.

Pris ølskole

  • Ordinær pris kr 365 per person (du får rabatt om du bestiller denne i kombinasjon med middag eller møte)

Bestilte grupper

  • Maks antall for ølskole: 26 personer

  • Minimums antall: 10 personer (gruppen kan være mindre, men du betaler minimum for 10)


Kontakt- og bestillingsinformasjon, ølskolen:

Påmelding og bestilling, kontakt Kalfaret Brygghus ved restaurant- og ølskolesjef, Øyvind Kvalheim: oyvind@grandterminus.no mobil 938 49 997.

Alternativ kontakt: Bookingavdelingen ved post@kalfaretbrygghus.no telefon 55 31 19 50





Waldemars mikrobryggeri

Ølskolen holdes i Kalfaret Brygghus, hvor Hansa startet sin virksomhet i 1891. I dag er stedet et mikrobryggeri i full drift hvor flere av Hansas erfarne bryggerimestre får utøve sitt håndverk. De ulike øltypene Waldermars mikrobrygg som tilbys vil variere fra sesong til sesong.

I dag tilbys IPA, Dark Ale, Brown Ale, Eksport, Hveteøl, Pilsener, og vi tilbyr selvfølgelig vår egen Juleøl.

En god dag på Brygghuset kan arte seg slik

  • Start med møte i Brygghusets gode konferanselokaler eller for kortere presentasjoner kan man være i selve ølskolen.

  • Forsett med ølskole som et underholdende og lærerikt teambuildingstiltak.

  • Etter en omvisning i mikrobryggeriets tankanlegg og Hansamuseet kan gruppen forflytte seg til Waldemars bar og restaurant der den utmerkede kjøkkensjefen har utviklet svært velsmakende menyer basert på bruk av øl i matlaging og gode, lokale råvarer. Se menyene under egen fane.

  • Baren i Waldemars egner seg godt som uformelt samlingssted etter ølskolen eller måltidet.