Restaurant, bar og mikrobryggeri

Torsdag kveld på Kalfaret Brygghus

Vi har åpent for à la carte hver torsdag kl 16-24 og byr på seks typer mikrobrygg tappet fra fat samt Gastropubmeny med småretter, hovedretter, ekte italiensk pizza og barnemeny. Vi skifter meny ca. hver sjette uke. Kjøkkenet er åpent til kl 22.

Vi tar også i mot bordbestilling for selskaper og serverer Brygghusets signaturmeny eller selskapsmenyer ved forhåndsbestilling.

Waldemars restaurant har utvidet med 30 ekstra sitteplasser og fått nye sofaer, stoler og bord, samt bilder og belysning og forbedret akustikk. (Ny total ca. 120 personer.)

Velkommen!

En innholdsrik fest på Kalfaret - lei en hel restaurant!

Åpen hver dag for bestilte grupper fra 10 personer. Lei en hel restaurant og bar med mikrobryggeri til ditt selskap, eller et av stedet fine selskapslokaler!

Stedet passer for en annerledes representasjonsmiddag, bryllup, feiring av runde dager, firmafester, julebord. eller rett og slett en uformell samling for venner og naboer fra 10 til 200 personer.

  • Start med en aperitifsmaking av fire sorter mikrobrygg og en kort fortelling om Hansas stolte historie på Kalfaret (kr 200). Ta aperitifen i Waldemars bar, veteranbilmuseet, Hansamuseet eller møt kunstneren og hans Galleri Profil som holder til i samme hus. For kunstinteresserte vil også Gallerie SE være et aktuelt møtested før maten. 

  • Måltidet serveres i Waldemars eller i et av stedets gode selskapslokaler.

  • Etter maten: Selskapet samles for gode samtaler i baren eller benytt stedet DJ-anlegg for topp stemning i Waldemars, Humlekjelleren eller Hansasalen.