Vintertilbud treretters festmeny

Treretters meny kr. 495,- pr. kuvert. Bestill vinterens arrangement nå!

Kjære gjest,

Velkommen til årets vintermeny. Vi serverer det beste vi vet fra havet og vidden:

Kamskjell og kongekrabbe med en varm buljong laget på friske blåskjell, montert med estragonsmør. Serveres med finhøvlet fennikel og små blomkålbuketter.

Reinsdyr fra Finnmarksvidda med klassisk garnityr som kremet viltsaus med mye fløte og brunost, mandelpotet og tyttebær. - En uslåelig kombinasjon.

Olaf Bull, vår venn i Finnmark, har i år sendt oss håndplukkede multer som vi kan glede våre gjester med. Vi supplerer med godsaker fra vår konditor.

Vintermenyen serveres ved Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet er gyldig til 31. mars 2018 og kan bestilles til grupper fra 10 personer.

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling: 

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?